+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

La mirada

L’alternativa que avança a les Useres

 

CRISTINA Flors
20/05/2019

Sóc Cristina, la candidata a l’Alcaldia de les Useres per la llista d’Avancem pel poble. La nostra és una candidatura independent, avalada per Compromís, que es presenta per primera vegada a les eleccions municipals de les Useres.

Avancem pel poble és un projecte polític innovador i madur, amb gent molt preparada i implicada en la societat civil local. Les nou persones que conformem la llista fa més d’un any que treballem de valent per determinar les necessitats de les Useres i avaluar solucions institucionals viables. Però no només això: ja fa temps que convoquem reunions obertes perquè els veïns i les veïnes del poble puguen debatre i transmetre’ns la seues propostes.

La nostra manera d’actuar ha demostrat que, per nosaltres, les persones son la clau de la política i ho son cada dia de l’any.

ARA, hem fet un pas endavant perquè sabem que, amb dedicació i constància, podem canviar la manera de fer política local. Volem que l’Ajuntament siga la vertadera casa del poble i, per això, venim a dialogar amb la resta de forces polítiques i treballar al costat del veïnat. Cuidarem i mantindrem les infraestructures perquè no queden en desús i garantirem serveis de qualitat perquè joves i adults puguen desenvolupar ací un projecte de vida digne i estable.

És ben sabut que, des que va aparèixer, la nostra alternativa política va capgirar l’ordre establert de la política municipal. Gràcies a la gent valenta que creu en nosaltres, les Useres serà un poble transparent i responsable. I que no us enganyen: voteu la llista que millor us representa perquè cada vot és útil i compta.

Tenim les coses molt clares i hem vingut per a quedar-nos i avançar. No us fallarem. El 26 de maig, confiem en vosaltres per fer el nostre projecte realitat!

*Candidata de Avancem pel poble a l’alcaldia de les Useres