Ahir, una vegada més, vam poder constatar la miserable estratègia del PP per tractar de convertir en sospitós a tot aquell que gose posar en perill la seua forma d’actuar que, com ja saben, és habitualment constitutiva de delicte.

Recordaran vostès que el passat mes de febrer, per iniciativa de Castelló en Moviment, va tenir lloc en l’Ajuntament de Castelló un ple extraordinari per a rebutjar tota corrupció. Un ple on, gràcies a un currículum insuperable en matèria de corrupció, el PP s’anava a convertir en el protagonista principal. En aquell ple, després de constatar que diversos dels actuals regidors populars van arribar a governar de manera fraudulenta ja que el PP s’havia finançat de manera il·legal durant la campanya, un dels regidors tramposos, Pérez Macián, va anunciar que el PP havia posat en coneixement de la fiscalia la compra del meu domicili. Sabia el PP que no hi havia res d’il·legal en eixa compra i que l’adquisició constava en la pàgina web de transparència municipal. També sabia tot el PP que fiscalia arxivaria l’expedient només llegir l’esperpèntica argumentació de Pérez Macián, que és qui signa el document, però van decidir seguir avant amb la seua estratègia per convertir-me en sospitós. Malgrat que mai va haver-hi denúncia, tots els mitjans es van fer ressò i fins al mes de juny van estar publicant notícies relacionant-me amb un possible cas de corrupció. Però no solament açò. En contra de les recomanacions en matèria de seguretat de la prefectura de la policia municipal, la irresponsabilitat mesquina de Pérez Macián va portar-lo a fer pública la ubicació de ma casa sense importar-li posar en risc a tota la meua família.

Ahir ja vam saber que fiscalia ha arxivat l’expedient perquè no veu res il·legal en la compra de ma casa. Potser hi haurà gent que se senta decebuda per la notícia. Gent que em va sentenciar només Pérez Macián va anunciar que m’havia comprat una casa, però entre els decebuts no estaran els regidors del PP. Ells sabien per endavant que l’expedient seria arxivat però, com a tota organització criminal, les pràctiques intimidatòries formen part del llibre d’estil del Partido Popular.

*Regidor de Castelló en Moviment