Quan era menut, a l’escola em solien preparar l’esmorzar. En aquells anys era simplement un xiquet i no sempre m’agradava allò que em posaven. Al meu centre, amb molt d’encert, solien embolicar aquests àpats amb colors vistosos o saquets de tela amb el meu nom brodat. Amagaven que allò que hi havia dins no sempre era del meu gust. Com que era un infant a vegades queia i m’ho menjava, encara que no fos molt agradable per a mi.

Doncs amb la política hi ha situacions molt semblants a la vida quotidiana. És el menú de cada dia. Hi ha qui ens vols fer engolir tot allò que no ens agrada: inacabables casos de corrupció, mentides, gestions desastroses, els pitjors resultats educatius d’Europa, retallades, la destrucció de la nostra economia, baixades de salaris, pèrdues inassumibles de llocs de treball, la gent arruïnada, etc. Ja sabeu molt bé de què parle.

Ens ho emboliquen amb una vistosa tela que, comprenc que a molts agrade, però fixeu-vos que dins hi ha un seguit de menjusses ben desagradables que, per molt bé que tapen, no deixen de ser difícils de pair.

És això el que intenta el PP, els seus amics de Ciudadanos i altres partits que potser també els volen seguir de molt prop. No obstant això, les persones de bé, que no aspiren a viure de la mamella pública permanentment com alguns, no es deixen enganyar.

Un menjar com aquest tan agradable, per molt que vinga ben embolicat, no ens el faran tragar! Que no intenten embolicar-nos i tapar-se amb símbols i banderes, acusant els altres de fer-ho per a amagar tota la seua nefasta gestió durant tants anys. No ho hem de permetre!

Per això, Compromís seguirà treballant a Vila-real per les necessitats reals amb la màxima transparència. La resta poden seguir amb les banderes, però ja no ens enganyen.

*Regidor Compromís per Vila-real