En el que portem d’any, l’Ajuntament de l’Alcora ha aconseguit més d’1,4 milions d’euros en ajudes procedents d’altres administracions, la xifra més destacada dels últims anys.

Subvencions per al foment de l’ocupació, per a la millora d’infraestructures , per a cultura i patrimoni, per a Educació i Polítiques Inclusives, per al foment del turisme, per a projectes d’eficiència energètica, etc.

Per una banda, seguim sumant ajudes per a la creació de llocs de treball. El mes passat, a través dels programes EMPUJU i EMCUJU, l’Ajuntament va contractar a 8 persones per a treballar en diferents departaments del consistori.

TAMBÉ, RECENTMENT, ens van anunciar la concessió d’una ajuda de 400.000 € de la Conselleria d’Economia Sostenible per millorar els polígons industrials. És la primera vegada que la nostra localitat aconsegueix una subvenció d’aquestes característiques. Tenim molt clar que invertir en els nostres sectors productius és invertir en el motor de la nostra economia, i per tant, afavorir la creació de llocs de treball a l’Alcora.

Per altra banda, l’Ajuntament ha aconseguit 200.000 d’euros de fons europeus per al projecte de posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda. La finalitat és fer visitables els forns, una de les zones més destacades de l’immoble, la qual cosa atraurà gent a la nostra localitat.

ALTRES AJUDES rebudes recentment són els 120.000 d’euros de la Diputació provincial per a la millora d’instal·lacions esportives. Ara mateix està en marxa el projecte de reforma integral en la piscina coberta, que té com a finalitat solucionar les deficiències que presenta (humitats, goteres…).

Per altra banda, a través del Pla 135 de la Diputació, l’Ajuntament ha dut a terme la millora del carrer Moros i la plaça del Pati i en breu escometrà la renovació del carrer Enmig i la plaça del Caragol, un projecte amb el qual finalitzarà la millora del casc antic.

*Alcalde de l’Alcora