Torrecid col·laborarà amb l’Ajuntament en el projecte de recuperació i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda. Amb aquesta boníssima notícia vam començar la setmana a l’Alcora. És una satisfacció i un orgull que un gran Grup com és Torrecid s’implique i entre a formar part d’una iniciativa tan important per al nostre poble, en un projecte que és de i per a totes i tots els alcorins.

Vull recordar, a més, que recentment ens va visitar el president de la Generalitat Valenciana i va anunciar l’aprovació de la següent fase del projecte, al qual es destinarà més de 600.000 euros a través dels fons FEDER.

Una altra molt bona notícia que vam donar a conèixer la setmana passada és que l’Alcora comptarà amb una extensió de l’Escola Oficial d’Idiomes, una demanda dels veïns i veïnes del nostre poble que ve de lluny. El nostre, de fet, és un dels quatre municipis de la Comunitat Valenciana en els quals s’habilitarà una nova secció de l’EOI per al pròxim curs 2018/2019.

Altre dels assoliments recentment aconseguits és que els veïns i veïnes podran realitzar la seua declaració de la renda de la campanya 2017 sense desplaçar-se fora de la nostra localitat, gràcies al servei que s’oferirà en les instal·lacions de l’Ajuntament. S’habilitarà la sala d’exposicions per a aquesta finalitat. Els interessats hauran de demanar cita prèvia a partir del 3 de maig, a través del telèfon 901 22 33 44 o per internet (pàgina de l’Agència Tributària). L’atenció presencial per part dels tècnics de l’Agència Tributària a la sala d’exposicions de l’Ajuntament s’iniciarà el 10 de maig i finalitzarà el 2 de juliol. L’horari serà: dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14.30 hores i de 16 a 19 hores i dimecres i divendres, de 9 a 15 hores. Es tracta d’uns exemples més del treball i compromís del Govern de l’Alcora per acostar i millorar els serveis que es presten a la nostra localitat. Tota la tasca que estem duent a terme va donant els seus fruits. Seguim sumant. Seguim treballant per tal de poder continuar donant bones notícies, que són les que es mereix el nostre poble.

*Alcalde de l’Alcora