+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Més medi ambient

 

David García Pérez David García Pérez
04/02/2020

Dotze mesos dotze causes, és el lema de la campanya mediambiental que l’Ajuntament de Nules desenvoluparà al llarg del present any 2020 amb l’objectiu de sensibilitzar al conjunt de la població en temes relacionats amb la reducció de residus, reutilització i reciclatge, principalment, i per citar alguns d’ells.

De fet, la primera d’aquestes accions va tindre lloc aquest mes de gener amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre. El Dia de l’Arbre ens serveix de motivació per a llançar aquesta campanya que portarem a terme aquest any a la nostra població. Així la primera de les actuacions va a estar relacionada amb la repoblació de diferents zones verdes de la localitat a càrrec de l’alumnat de Primària dels diferents centres educatius. La idea és repoblar espais com el Jardí Botànic o l’Espai Verd Viu i altres zones municipals.

AIXI DONCS, HI HAURÀ accions per a conscienciar en la reducció del consum de plàstic; també s’incorporaran papereres de reciclatge en diferents espais públics; es vol potenciar les energies renovables dotant de punts verds a la població; a més també hi haurà accions d’estalvi energètic en els edificis públics de Nules; entre altres mesures que es desenvoluparan al llarg d’aquest any 2020.

Des de la regidoria de medi ambient del nostre ajuntament s’assenyala que es va a donar molta visibilitat a aquest tipus d’accions, de manera que també van a implicar-se altres regidories com parcs i jardins, joventut o festes. L’intenció amb aquesta iniciativa és no sols conscienciar a la ciutadania també dur a terme accions reals que ens ajuden a fer front a l’actual situació de canvi climàtic.

*Alcalde de Nules