Fa ben poques setmanes que va arrancar una nova legislatura i no han tardat en produir-se els primers canvis: el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i regidor de Serveis Socials ha presentat la dimissió del seu càrrec en la corporació municipal. Pareix ser que resulta molt més atractiu ser sotssecretari de Justícia de la Generalitat valenciana, que ocupar, per segona vegada, un lloc on mai podria ascendir més a nivell local.

On estan ara eixes crítiques lapidàries que feia el Sr. Llorente al PP quan Isabel Bonig va deixar l’alcaldia per ser consellera? He d’afegir que, una volta donat l’ascens és més gran fer-ho per a ser consellera que per a sotssecretari. Està vosté bevent del mateix verí.

Però no acaben ací els ascensos dels recents nombrats membres del govern tripartit. La pròpia alcaldessa, qui en plena campanya electoral prometia lleialtat a la ciutadania de la Vall i es comprometia a ser-ho durant estos pròxims quatre anys, a punt ha estat d’oblidar-se del seu compromís; ha estat al tall de ser la presidenta de la Diputació de Castelló i encara que no ho ha aconseguit, en l’actualitat és diputada i alcaldessa. No es pot parlar mai amb tanta determinació i sobèrbia quan el poder i un substanciós salari fan canviar de idees de hui per a demà fins i tot al més lleial. Estan més preocupats de colocar-se ben bé ells primer, que de governar.

El nostre compromís amb la ciutadania és el mateix que varem adquirir el passat 26 de maig, i que és el de portar la política al segle XXI, amb mires al futur minimitzant la divisió «perquè sí» i, sobretot, construïnt en lloc de destruïnt.

Així que, queda en entredit la promesa del tripartit de revalidar de nou la fòrmula de les tres esquerres on el que vertaderament hem vist ha sigut un interés personal per damunt dels interessos dels vallers.

NO HEM CONCURRIT a unes eleccions per a què a la primera de canvi poder ocupar un «silló». Nosaltres hem anat a unes eleccions per poder treballar per la Vall i els seus ciutadans per damunt de qualsevol tipus d’interés.

*Portaveu del PP a la Vall d’Uixó