A Vila-real, Puig i Oltra, amb la complicitat de Benlloch, ens han tancat l’ambulatori de Torrehermosa desnonant sanitàriament a 3.000 vila-realencs i saturant la resta d’ambulatoris del poble. D’igual forma els vila-realencs que utilitzen l’Hospital Provincial han pogut comprovar com la gestió de socialistes i Compromís està perjudicant el funcionament d’este centre.

El Partit Popular va dur a terme importants inversions per convertir l’Hospital Provincial en un referent en tractaments contra el càncer. Ara els de Benlloch han anunciat que treballen per convertir el Provincial en un hospital referent en cirurgia transsexual.

No ens oposem a que es presten nous serveis però això no potser a costa de seguir desmantellant els existents.

Els números son molt reveladors. En els últims dos anys de gestió Socialista i de Compromís la llista d’espera en traumatologia s’ha multiplicat per 10 i la de cirurgia general ha passat de 43 pacients en llista d’espera a 337. Tot açò junt a una forta retallada de la plantilla i una caiguda en operacions d’un 35%.

Ara les retallades sanitàries apleguen també als esportistes vila-realencs. Els clubs esportius que tenen conveni en l’Hospital Provincial per a les revisions mediques i proves d’esforç veuen incrementat un 120% el cost d’estes revisions passant de 40 € a pagar 90 €.

Aquesta injusta decisió, presa per Socialistes i Compromís el passat 3 de juliol, duplica el preu d’unes revisions mediques imprescindibles per analitzar la resposta del cor en la practica d’exercici prevenint greus malalties. Aquesta pujada de taxes afecta als clubs amb conveni com els clubs de triatló, atletisme, natació, piragüisme o el Villarreal CF.

El Partit Popular hem presentat una moció reclamant a Benlloch ajudes als esportistes i clubs locals per compensar esta forta pujada de taxes sanitàries.

*Portavoz del PP en Vila-real