Per començar, vull aprofitar aquestes línies per tal d’agrair el suport que vaig rebre a l’acte de presentació com a candidat del PSPV-PSOE a la reelecció per a tornar a ser l’alcalde d’Onda durant quatre anys més. Aquest suport rebut és un indicador molt positiu, perquè a més de les mostres d’afecte manifestades de manera privada han estat moltes les veïnes i veïns que públicament han volgut recolzar el nostre projecte. Queda molt per fer i continuarem escoltant a la ciutadania per a millorar Onda entre totes i tots.

Ara és moment de recollir els fruits de 4 anys de contacte permanent amb els onders i de gestió responsable i per això, les i els socialistes estem ultimant el programa de govern amb una sèrie de propostes que responen a les necessitats reals de la ciutadania, recollides en les diferents visites a barris i assemblees participatives mantingudes amb les associacions. Volem elaborar un programa que done resposta a les demandes reals dels onders perquè portem tota la legislatura escoltant-los i afavorint la participació. Sense dubte, la residència d’ancians i la caserna de la guàrdia civil estaran entre aquestos projectes necessaris i sol·licitats per la ciutadania i, malgrat que no depenen únicament de l’Ajuntament, ja que hi ha més administracions implicades, seguirem treballant per aconseguir-los.

Tenim per davant un futur apassionant amb projectes per a la majoria social de la nostra ciutat. Tornarem a apostar per les polítiques actives d’ocupació i benestar social com a pilars fonamentals de la nostra acció de govern. Volem una ciutat moderna a l’avantguarda de la innovació, per això anem a situar a Onda com la primera ciutat intel·ligent de la província. Vetlarem perquè la nostra industria seguisca generant més i millors oportunitats i aprofundirem en la participació i transparència com a eines fonamentals de la nostra gestió. Els últims anys hem avançat molt. Som conscients que encara queda molt per fer. Però ho volem fer al costat de la gent. Tenim un futur per davant il·lusionant, esperançador i ple d’oportunitats. Fem que el millor futur per a Onda siga una realitat els pròxims anys.

*Alcalde d’Onda