L’Ajuntament de Nules ha fet una inversió de 57.494,01 euros en la reparació i asfaltat d’alguns camins rurals i vials del terme municipal. En concret, s’ha actuat al camí de la Ratlla Nules-Moncofa amb una aportació municipal de 42.423,54 euros per a l’asfaltatge, neteja, i la reparació d’alguns trams aquesta actuació es fa de manera conjunta entre els ajuntaments de Nules i de Moncofa, després de l’acord a què vam arribar l’any passat, per a condicionar tres trams d’aquest camí amb un finançament a parts iguals pels dos ajuntaments. De fet, no és la primera volta que es porten a terme actuacions conjuntes que afecten els dos municipis.

De manera que, els principals treballs realitzats han consistit en la neteja de laterals i desbrossament, escombrat de tota la superfície, i carpeta de 5 cm d’aglomerat en els trams del camí de la Ratlla corresponents a l’encreuament amb el camí la SEITT, direcció Nules, i camí de la Ratlla direcció Xilxes actuant, per tant, en una superfície total de 3.865 metres quadrats.

L’altra actuació, corresponent a l’ asfaltat d’un vial en el polígon industrial de la Mina, ha comptat amb un pressupost de 15.070,47 euros, amb la qual donem resposta a una petició feta per empresaris d’aquest polígon a l’ajuntament. La inversió per a fer aquestes actuacions és totalment municipal per la qual cosa estem fent un esforç important per a adequar els camins rurals i vials del nostre terme que es troben en mal estat.

*Alcalde de Nules