La millora continua dels nostres barris és una ferma aposta del nou equip de govern. Les gran obres faraòniques de la legislatura passada han deixat pas a xicotetes obres repartides per tots els barris d’Onda. Obra a obra, Onda va millorant oferint un entorn urbà accessible, sostenible i de qualitat per a tots els ciutadans.

Només per posar uns exemples podem enumerar les obres iniciades als carrer Concepció o Pintor Oliet, en els quals hem donat una solució definitiva a les filtracions d’aigua que es produïen en aquestes zones.

No podem oblidar les diverses obres de millora d’accessibilitat que estem realitzant des de fa mesos. Per primera vegada hem creat una partida específica dins del Pressupost Municipal anomenada Inversions per a l’accessibilitat, apostant per la igualtat per a tota la ciutadania i, en aquest cas, pels qui requereixen d’aquests accessos per al seu ús. O més recentment, hem fet la pavimentació del boulevard del carrer Moncofa amb Joan Fuster. Es tractava d’una reivindicació històrica dels veïns que, amb aquesta actuació, milloraran el seu entorn urbà més immediat.

En breu iniciarem noves obres com la rehabilitació de l’Ermitori del Salvador, el Local Social per als veïns i veïnes del barri de La Moreria o la reforma integral del carrer Almeria. I a destacar, l’inici de la licitació del nou pavelló esportiu, que és una clara aposta que fa aquest equip de govern per l’esport base. Amb aquesta inversió, que té una clara rendibilitat social, fem un pas més perquè tots els veïns i veïnes d’Onda gaudisquen d’unes instal·lacions de primer nivell.

Però, a més a més de beneficiar als veïns, aquestes actuacions suposen una injecció econòmica per a la nostra ciutat, doncs les realitzen empreses locals, de forma que incentivem així la contractació de persones aturades.

Com comentava, enrere queden les gran obres faraòniques de remodelació de places sense cap tipus de sentit i totalment innecessàries. Ara les inversions recauen en el benefici social de la ciutadania en general, inversions que milloren la qualitat de vida dels veïns d’Onda.

*Alcalde d’Onda