El començament del nou curs escolar a Nules ha estat marcat per l’ampliació de l’oferta educativa amb dues aules de dos anys que es troben al CEIP Lope de Vega i al CEIP Pedro Alcázar, a més els centres educatius tenen diferents millores que han estat sufragades amb més de 30.000 euros per l’Ajuntament.

Hem atés les sol·licituds principals que ens han fet arribar des de les diferents comunitats educatives perquè els xiquets i les xiquetes de Nules tinguen les instal·lacions en les millors condicions posibles. Entre les millores realitzades destaquen les adequacions fetes als col·legis Lope de Vega i Pedro Alcázar per a albergar les aules de dos anys. En concret, al CEIP Lope de Vega s’ha fet una aula nova destinada als xiquets i xiquetes de dos anys amb una obertura al pati i la seua corresponent tanca, aquesta aula té protectors de portes i noves instal·lacions d’electricitat, fontaneria i calefacció, a més s’han redistribuït i renovat les dependències de la sala del professorat i de secretària.

Al CEIP Pedro Alcázar també s’han fet actuacions per a adequar un aula de dos anys i millores al pati per a garantir la seguretat dels més menuts. Aquesta escola té a més en aquest curs una Aula de Comunicació i Llenguatge (CyL), la primera de la població de Nules, amb la qual es vol donar resposta educativa a les necessitats de l’alumnat.

Per altra banda, al CEIP Pío XII s’han renovat els banys del cicle d’Infantil per a adaptar-los a la normativa vigent. En aquest sentit, una de les actuacions fetes ha estat enfocada a l’estalvi energètic.

També al CEIP de Cervantes s’han dut a terme actuacions per a millorar la zona d’Infantil principalment, de manera que s’ha obert una nova porta al carrer de la Llosa per a l’accés al centre escolar de l’alumnat d’aquest cicle.

*Alcalde de Nules