Ahir van concloure les festes del Crist 2016. Hui és temps de fer balanç. La veritat és que he tingut l’honor de viure com a alcalde unes de les millors festes que recorde. Amb coses a millorar, per descomptat, però el balanç és molt positiu i així ens ho han traslladat.

Són molts els motius pels quals estes han sigut unes festes excel·lents. En primer lloc, per l’elevada participació. Increïble veure la resposta de la gent, com s’han omplit els actes, les xifres rècord aconseguides…

Les novetats, tant en actes com en organització, també han tingut molt a veure en l’èxit de les celebracions.

A més de la tasca de la regidoria de Festes i la resta d’àrees municipals, així com de la brigada d’obres i social, ha sigut fonamental el treball non stop de les comissions de festes. Treball totalment desinteressat pel poble, per a més mèrit.

També ha sigut clau la col·laboració de les penyes, clubs esportius, associacions i patrocinadors.

Així mateix, vull agrair la paciència de les veïns que han patit les molèsties que sempre impliquen les festes. És un dels punts a millorar.

Menció especial per a una fantàstica cort d’honor: Neus, Ester, Andrea, Ana, Carla, Mar, Ángela i Ana. Ha sigut un luxe compartir uns dies inoblidables amb elles, els seus acompanyants i els seus pares i familiars. A l’Alcora tenim les millors festes del món. H

*Alcalde de l’Alcora