+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Millors polígons industrials

 

David García Pérez David García Pérez
14/01/2020

Els polígons industrials Senda Mitjana, la Mina i Via Augusta de Nules han millorat i modernitzat les seues instal·lacions amb unes actuacions que han finalitzat recentment i amb les quals s’ha dotat a més de noves d’infraestructures i serveis a aquestes zones industrials. Un fet que beneficiarà i molt a la nostra població en el futur i és molt positiu.

Així doncs, aquest impuls als polígons industrials ha sigut possible gràcies al recolzament financer de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

EN CONCRET, les actuacions que s’han portat a terme, al llarg dels anys 2018 i 2019, han consistit en la millora i rehabilitació de vials amb l’execució de noves voreres, zones d’aparcament i senyalització horitzontal; instal·lació de xarxa de fibra òptica de telecomunicacions per a donar servei tant a instal·lacions municipals com a les empreses d’aquests polígons interessades; instal·lació d’un sistema de videovigilància per al control del trànsit amb càmeres; el desenvolupament d’una pàgina web per a la promoció dels mateixos polígons industrials; o la instal·lació en les entrades dels diferents polígons d’una pantalla informativa de les empreses instal·lades en la zona, plànols i informació general.

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala la importància d’aquestes actuacions per a la zona industrial del municipi ja que s’han fet actuacions urbanístiques que ens han permés millorar vials i modernitzar els nostres polígons. I la nostra intenció és continuar impulsant projectes en la nostra localitat.

*Alcalde de Nules