La Generalitat de socialistes i Compromís ha descartat Vila-real i ubicarà l’estació intermodal a Castelló negant-nos una infraestructura vital per al nostre creixement.

Benlloch, que va voler liderar en solitari este tema, torna a fracassar.

Després de perdre tots els projectes europeus als què s’ha presentat (17,5 milions d’euros) ara fracassa també en una infraestructura estratègica per a Vila-real, clau per al nostre creixement econòmic, social i laboral.

A qui pensa culpar d’este fracàs sense precedents, Sr. Benlloch? Han sigut els seus socialistes i Compromís els que ens l’han negat!

LA GENERALITAT de socialistes i Compromís ataca a Vila-real en totes les seues decisions i l’alcalde calla. Ens han negat l’estació intermodal per ubicar-la a Castelló, ens neguen la construcció de l’EOI que ara ens disputa Borriana, ens tanquen l’ambulatori de Torrehermosa, suprimeixen el projecte en anglés del col·legi Soriano, tenen als xiquets del col·legi Sarthou en barracons, tiren balons fora en la ronda sud-oest i el 4rt institut. I mentrestant l’alcalde calla i permeteix en la seua inacció que estos atacs cap a Vila-real continuen.

L’actitud de Compromís també és sorprenent. El mateix dia que coneixíem que els seus ens deixen sense estació intermodal, en conter d’eixir a donar explicacions, a donar la cara, segueixen el manual de la política mes rància catalana i, intentant desviar l’atenció de la seua nefasta gestió, es dediquen a criticar un acte d’homentage a la bandera espanyola que el Ministeri celebrarà a Vila-real.

Ja sabem que Compromís es troba mes còmode amb les banderes independentistes catalanes però seria bo que se centraren en treballar per Vila-real, respectant als que ens sentim valencians i espanyols.

Amb Benlloch d’alcalde tots els trens passen de llarg a Vila-real.

*Portaveu del PP en Vila-real