Gràcies a totes i tots vostés, gràcies a tot eixe veïnat de Castelló i el Grau que ha optat per posar la nostra papereta dins de l’urna i confiar en Compromís perquè els hi representem a l’ajuntament.

És per vosaltres, malgrat que no hàgem tingut el resultat esperat, ens mantindrem ferms i seguirem treballant per una ciutat més verda, més igualitària, més justa, més humana i més lliure. Són aquestes polítiques tan necessàries per a Castelló les que ens motiven a ser l’opció valenta de la política municipal i per elles seguirem treballant.

El percentatge de votant progressista de Castelló i el Grau s’ha incrementat, i això és perquè les polítiques que hem fet des del govern han sigut bones per la ciutat. El poble ho ha vist i ha tornat a confiar en el pacte del Grau, encara que Compromís no hem sigut capaços d’explicar la feina feta i el paper decisiu que hem sigut per eixes polítiques.

Ara toca encetar un nou govern, amb el repte no sols del fet que passarà a l’Ajuntament, sinó també a la Diputació de Castelló on, com a la capital, les opcions continuen obertes. Obertes amb la incògnita de quins camins s’agafaran en aquestes institucions, per part dels partits que tenen possibilitats de fer govern.

Nosaltres ho tenim clar. I serem fidels a la paraula que els vam donar en campanya. Volem un govern progressista. Però haurà de ser-ho. No val, no ens val, qualsevol cosa, no hem vingut ací a ocupar el poder pel simple fet d’ocupar-lo, hem vingut ací a seguir canviant les coses.

Avui mateix Compromís comença a treballar en aquesta nova legislatura, per vostés, pel Castelló i el Grau que volem, pels reptes de futur als que ens hem d’enfrontar, pels motius que vostés van confiar en nosaltres, treballarem de valent, perquè l’Ajuntament siga la força transformadora que necessita la nostra ciutat.

I mentre eixe siga el camí, els hi puc garantir que apostarem per l’estabilitat i el diàleg que la ciutat necessita per progressar, com hem estat fent de manera decidida aquests últims quatre anys.

*Cap de llista de Compromìs per Castelló a l’Ajuntament