Feia ja un temps que sabia que s’estava gestant a l’Alcora una nova associació cultural. Per més que podia imaginar-me que seria un gran projecte i molt positiu per al nostre poble, coneixent a les persones involucrades, el que va succeir aquest diumenge va superar amb escreix totes les meues expectatives.

L’agenda d’activitats de l’Alcora concloïa la setmana passada amb la representació del musical Renàixer, punt de partida de la nova associació Mudart. Viu l’escena.

M’és complicat descriure les sensacions que em van envair en veure tot eixe talent junt sobre les taules de l’Auditori de la Caixa Rural. La paraula que em venia contínuament al pensament era orgull. Orgull de la joventut alcorina, de la seua professionalitat, orgull de la seua unió, de la seua creativitat... Em sent molt orgullós perquè les inquietuds artístiques i els somnis d’un institut s’han fet realitat. Orgullós dels seus alumnes i professors, per eixa valentia, per la voluntat, capacitat i passió que els han portat a fer el pas endavant.

Mudart. Viu l’escena és una associació cultural formada per alumnes, exalumnes i professors de l’IES l’Alcalatén per a la posada en marxa de projectes que impliquen arts plàstiques, arts escèniques, música i dansa. Des d’ací vull felicitar a totes les persones que, d’una manera o d’una altra, van participar i van fer possible el musical. La meua més sincera enhorabona.

Com diu la popular frase, si pots somiar-ho, pots fer-ho. No és fàcil, és com llançar-se al buit, però si t’atreveixes a avançar amb confiança en la direcció dels teus somnis, i t’esforces amb tota l’ànima per a viure com has imaginat, trobaràs els majors èxits que ofereix la vida. Estic convençut que Renàixer és el primer de molts èxits, de moltes altres obres d’art que ens faran vibrar i contribuiran a enriquir eixe gran projecte col·lectiu que és ‘l’Alcora Viva’. Llarga a vida a Mudart.

*Alcalde de l’Alcora