+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

La clave política

No és un inventari

 

No és un inventari -

Rafa Simó Rafa Simó
16/05/2019

Planejament urbanístic amb perspectiva de gènere. Millores en el transport públic que han augmentat els usuaris un 42%. Nova seu policial al Grau. Redacció d’ordenances de soroll, guals, tanques publicitàries, policia de l’edificació i reguladora de l’informe d’avaluació d’edificis.

Revertir la retallada en neteja viària i recollida augmentant 1,4 milions d’€ i creant 30 nous llocs de treball. Creació de 21 parades de bus accessibles. Doble d’usuaris en Bicicas. Aprovació de la resolució d’al·legacions del Pla General Estructural i remissió per a la seua avaluació ambiental. Millora en el control dels esdeveniments en via pública amb els autocontrols acústics i legalització d’estructures muntades.

Bombeig en Verge del Carme. 4,5 milions d’€ invertits en plans d’asfaltat. Restauració de la façana de l’Ajuntament. Unificació de tarifes de bus en tot el municipi. Revisió del concepte d’obres de manteniment i conservació ampliant-lo per fer possible obres de major envergadura sobretot la Marjaleria. Creació de la primera línia regular nocturna i d’una circular i recuperació de l’L9. Restauració del Castell Vell i de la vila romana de Vinamargo. Abonament Activa’t per a desocupats i rendes baixes. Primera superilla. Millores en instal·lacions esportives.

El Pla General més democratitzat que mai ha tingut Castelló amb 17 reunions als barris i consultes a més de 50 entitats. Recàrrega dels bons de transport amb mòbil i en Bicicas. Remodelació i ampliació del centre d’Alzheimer La Pineda. Serveis especials diürns i nocturns, amb parades a demanda per a dones. Foment d’esdeveniments culturals i de dinamització per a tenir un Grau actiu i viu. Creació d’una oficina d’atenció integral d’Urbanisme i Activitats. 4 milions d’€ invertits en Marjaleria en obres antiinundacions.

Augment del 32% de la xarxa de carrils bici. Transport a demanda Taxicas. Aprovació dels Plans Acústics Zonals de Muralla Liberal i Tetuan i revisió de les ZAS de les Tasques i Lagasca. Instal·lació de banys públics. Pacificació de trànsit, campanyes de mobilitat respectuosa i implantació de 4 nous camins escolars. Pàrquing d’autocaravanes. Servei 24 hores de bus en Magdalena i Nadal. Reformes al Casal Jove. Més qualitat de l’espai públic amb actuacions a la Panderola, avinguda Enrique Gimeno, San Lorenzo, Quiosc del Ribalta, Josefina López i pàrquing verd front a l’Hospital General. I me’n deixe unes quantes.

Açò no és un inventari d’accions durant aquest mandat. Ni un full de serveis ni una pretensió de falsa modèstia. Aquest article vol ser un agraïment a tots els companys regidors i assessors, personal de l’Ajuntament i de cada una de les empreses contractades que han fet possible totes aquestes accions. Que han perdut temps de les seues famílies i amics, han dedicat l’esforç i la il·lusió i han ficat el seu granet d’arena perquè Castelló siga hui un poc millor del que era fa quatre anys. Crec que entre totes i tots ho hem aconseguit. I per a mi ha estat (encara ho és) un autèntic luxe, un plaer i un honor ficar-li cara a tota eixa tasca. Açò tampoc és un adéu, estic segur que amb la confiança de la ciutadania tornarem a treballar junts per continuar transformant Castelló. Anem.

*Portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament de Castelló

   
2 Comentarios
02

Por jps 17:57 - 16.05.2019

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

No le voy a contestar a su artículo de los mundos de yupi y de pin y pon. Pero si a algo que dice y dijo repetidas veces y en tres ocasiones le he dicho que es mentira. Será que usted no lee estos comentarios ni los publicados en el periódico. ABONAMENT ACTIVA'T por tercera vez le digo que miente . Se disculparon por teléfono diciendo que solo era una propuesta y se disculparon cuando fui al ayto. En la publicidad decían dos casos 1°asociado al desempleo hasta 999 euros y el segundo caso asociado a ingresos bajos MIENTEN . Solo por estar 4 horas cotizadas por ejemplo en la limpieza , imágenes los ingresos , ya no entra. ASI QUE POR TERCERA VEZ LE DIGO QUE MIENTE .

01

Por Cruda Realidad 9:32 - 16.05.2019

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

“Aunque la mona se vista de seda, mona se queda” Matemático Simó, de su escrito se desprende que nuestro Ayuntamiento necesita exigir a sus funcionarios, y demás empleados, un esfuerzo “extra” para que lo que debería ser su normal funcionamiento sea una realidad......¿Por qué? Los “logros” que usted no deja de repetir cual mantra tibetano, lo único que demuestran es que el Ayuntamiento ha estado casi paralizado durante más de 20 años y que la actividad económica de la ciudad ha empezado a recuperarse. Permita usted, matemático Simó, que le recordemos que hace años que la normativa vigente exige que todas la paradas de bus, todas las aceras y todos los pasos para peatones sean accesibles. Que lo que se ha hecho en Maestría, de “superilla” sólo tiene el nombre e insulta la memoria del urbanista e ingeniero de tráfico británico Buchanan, para muchos el padre de las actualmente denominadas supermanzanas. Que el objetivo de la declaración de una zona acústicamente saturada (ZAS) es reducir la contaminación acústica, no legalizarla. Que la nueva ordenanza “de ruido” es un galimatías inaplicable que se convertirá en un “coladero”. Que el objeto de los “badenes” es mantener una velocidad reducida de circulación, no destrozar los bajos de los vehículos, función principal del colocado en Enrique Gimeno. Que......... Efectivamente concejal Simó, no es un inventario, es un monótono mantra..........