El Club Pilotari Almassora no deixa de rebre reconeixements per la gran tasca que realitza. Fa pocs dies va ser guardonat amb el Premi Paco Cabanes El Genovés que concedeix la Federació de Pilota Valenciana. Com també va ser mereixedor del Guardó d’Or Josep Manel Guardiola i Noguera que atorguem des de Compromís per Almassora l’any 2018. Perquè el treball que realitza amb les escoles de pilota i l’organització de múltiples activitats, a pesar de no tindre un espai en condicions, és admirable.

Perquè des del mes de febrer, les obres del nou trinquet d’Almassora es troben paralitzades. Una infraestructura que es preveia que estiguera acabada la passada tardor, ja du quasi un any de retard. La segona empresa que es feia càrrec de les obres va abandonar els treballs i ara està tot paralitzat.

Les gestions realitzades pel regidor de Compromís Xavier Trenco van permetre dur a terme la construcció del nou trinquet, després de més de 30 anys del tancament del vell. Les obres van arribar després d’anys de promeses incomplides i, amb Susanna Nicolau com a alcaldessa, vam aconseguir dos subvencions.

El cas del trinquet és, salvant les distàncies, comparable al del Regina Violant. Després de dècades en barracons, d’incompliments de les empreses constructores i de patiment, aquest curs els xiquets i les xiquetes tenen el col·legi digne. I no només el Regina, enguany s’han estrenat set centres educatius més, gràcies a la bona gestió de la Conselleria que encapçala Vicent Marzà , amb el suport dels ajuntaments. Un esforç que permetrà construir a Almassora els centres educatius que encara necessita l’alumnat.

*Portaveu del Grup Municipal Compromís per Almassora