El Partit Popular d’Onda s’ha enganxat des de l’inici de legislatura a la seua particular campanya de destrucció, basant-se en el discurs de la desqualificació i la mentida per bandera. Una actitud del tàndem Ballester-Aguilella que no sorprèn als veïns d’Onda, doncs són vells coneguts de la política local. Porten més de 13 anys vivint d’ella i tots coneixem la seva particular forma de fer oposició.

Estic segur que els veïns del municipi agrairien tant com jo al PP que, en comptes de practicar la campanya de la calúmnia i la mentida entre la opinió pública, buscant la confrontació, ajudaren a l’equip de govern a solucionar els empastres que van deixar a l’Ajuntament com a conseqüència de la seua la mala gestió: dèficit desmesurat, factures sense pagar i un grapat de problemes que abans no existien.

L’última sorpresa amb la qual aquest equip de govern s’ha trobat té a veure amb la gestió de les tanques publicitàries del Camp Municipal de la Serratella. Un nou empastre del PP d’Onda que ens tocarà resoldre quan podríem invertir el nostre esforç a avançar com a ciutat i buscar solucions als problemes del dia a dia dels onders. Sóc conscient que amb la meua petició estic demanant massa a l’històric duo Ballester-Aguilella, tan acostumats com ens tenen al show del cinisme polític. Però, com es sol dir, l’esperança és l’ultim que es perd. H

*Alcalde d’Onda