A principis del mes de juliol, Antoni Llorente, el nostre cap de llista, s’incorporava a la Conselleria de Justícia com a sotssecretari, un reconeixement a la trajectòria del nostre company, però també de tot el col·lectiu d’Esquerra Unida de la Vall d’Uixó. Tanmateix, implicava reorganitzar el grup municipal. Va entrar com a regidora Marián Artero, que passarà a ocupar l’àrea de Serveis Socials. Marián és jove, però molt preparada, a més d’una persona intel·ligent, decidida i treballadora, qualitats necessàries en un àrea tan complexa com la qual va a gestionar. Afrontem aquesta nova etapa des del convenciment que, com fins ara, anem a treballar de valent per tots els vallers i valleres, des de l’honestedat i la seguretat que aquest projecte de ciutat que tenim des de fa ja més de quatre anys és la millor de les opcions per les quals es podria treballar.

PRECISAMENT en aquest projecte s’enquadren activitats que desenvolupem des de les àrees que gestiona Esquerra Unida, com l’Escoleta d’Estiu, que aquest any ha batut rècords d’assistència i que ajudarà a conciliar la vida laboral amb la cura dels fills i filles, donant un servei ampli i de qualitat, amb l’objectiu de que els xiquets no només passen l’estona, sinó que gaudeixen i es formen. O el projecte d’Edificant, impulsat per Conselleria, però del qual la nostra localitat té proporcionalment les majors inversions de la província gràcies al treball fet des de la Regidoria d’Educació.

EL DIA 3 D’AGOST arrencaven Les Penyes en Festes, la nostra setmana gran de festes, que aquest any, continuant la tasca en la qual venim col·laborant directiva i equip de govern des de la passada edició, prosseguiran el objectiu d’aconseguir unes festes més inclusives. Des d’Esquerra Unida estem convençuts de que és molt important que tots i totes puguen gaudir d’aquestes festes, la qual cosa farà que tornen a convertir-se en referent dins del món de les festes. A més, cal destacar l’esforç per fer que siguen unes festes més respectuoses, amb els veïns i veïnes en general, però també respecte a assumptes que ens preocupen molt, com les agressions masclistes o els comportaments LGTBI fòbics.

*Portaveu d’Esquerra Unida a la Vall d’uixó