Borriana s’obri a nous temps. La ciutadania ha parlat, i a banda del desig de continuïtat d’aquell Acord per Borriana, ara Govern per Borriana, aposta pel diàleg i el consens. Per un govern de coalició. Treballar conjuntament amb el Partit Socialista per a formar el nou govern municipal. Per a treballar, des de la pluralitat, un veritable equip cohesionat i responsable que done solucions als problemes de les borrianenques i borrianencs. Eixe esperit de continuïtat és fruit d’un treball de 4 anys.

Borriana és una ciutat plena de vida i bona mostra d’això és l’ampli moviment associatiu en qualsevol àmbit: veïnal, econòmic, cultural, social, esportiu, festiu... Volem treballar colze a colze amb totes les entitats, per a potenciar la important tasca que fan.

Ens queda molt per fer, hi ha camins que no hem treballat i que ens caldrà posar en moviment com: la rehabilitació del centre de Borriana, El Pla, les polítiques agràries que dinamitzen el nostre terme i el sector agroalimentari, desenvolupar el Pla Estratègic de Turisme que hem elaborat i que ara toca executar, seguir la modernització del Mercat Municipal, el nostre patrimoni històric, sí, i amb ell l’entorn de sant Blai.

Borriana és una societat plural, diversa i integradora. Des de Compromís ens comprometem per continuar estimant la diversitat, la pluralitat i la igualtat. La diversitat per a expressar-se en diferents llengües, i potenciar i estimar la nostra llengua, el valencià. La diversitat per a conviure des del respecte en una Borriana multicultural que ens enriquisca. La diversitat per a demostrar en llibertat l’amor que poden sentir un home i una dona, però també dos dones, o dos homes.

Per les seues condicions geogràfiques, Borriana és, de fet, una ciutat ideal per a avançar decididament cap a una mobilitat sostenible. El seu clima i orografia la fan ideal per a caminar i passejar, per anar en bicicleta, per això és important ampliar l’espai en els carrers perquè la gent puga caminar i millorar les estructures per anar en bici.

Borriana és una ciutat amb un gran potencial cultural. Durant aquests 4 anys hem omplert carrers i places de música, ara toca també omplir-les de teatre i dansa. Seguirem apostant per la literatura i les arts plàstiques. Fem de la cultura una experiència vivencial per a qualsevol persona que visca, treballe o ens visite.

Després de quatre anys de canvi, comença una nova etapa per a Borriana. Perquè si volem anar ràpids, ho podem fer sols, però si volem arribar lluny, devem fer-ho junts. Així ho ha volgut els veïns i veïnes. Seguirem lluitant, seguirem treballant per Borriana, i per tots i totes vosaltres.

*Regidor de Compromís a Borriana