El proper dissabte, amb la celebració del ple d’investidura, començarà una nova etapa municipal. Tindré el gran honor de continuar sent l’alcalde de l’Alcora durant els pròxims 4 anys. Així ho ha volgut el poble per majoria absoluta, la qual cosa, a més d’una gran satisfacció, suposa --principalment-- una gran resposabilitat

Una responsabilitat que assumisc amb molt de gust, moltes ganes i molta il·lusió. Puc assegurar que em deixaré la pell per tal de retornar l’aclaparadora confiança que han depositat els alcorins i alcorines en l’equip i el projecte socialista.

Treballarem totes i tots de valent per materialitzar el programa amb el qual ens hem presentat a les eleccions, ho donarem tot, des del primer minut, per fer realitat cadascuna de les propostes, així com per sumar-ne de noves. Tocarem les portes que calga per tal d’aconseguir el màxim possible per a l’Alcora.

Em sent molt orgullós de l’equip que m’acompanya i afortunat per compartir amb cadascun d’ells aquest projecte. Totes i tots tenen sobrades qualitats per tal de tirar-ho endavant amb garantia d’èxit, estan preparats i preparades i provenen del món associatiu, de l’àmbit cultural, social, esportiu, festiu…de l’Alcora, per la qual cosa coneixen perfectament la realitat de les diferents àrees que assumiran. Tenim molt clar què és el que volem aconseguir i també el com volem aconseguir-ho. Tot pel poble i, sobretot, amb el poble .

Ana Huguet, Vanessa Périz, Robert Tena, Tica Pons, Julián Tena, Manu Rubio, Ángeles Ibáñez i Ricardo Porcar són les persones valentes que m’acompanyaran al capdavant del Govern municipal en aquesta nova etapa que està a punt de començar.

Vull també agrair als companys i companyes que han format part de l’Acord de Progrés la seua gran tasca al llarg d’aquests 4 anys, una etapa en la qual s’han aconseguit moltes coses per a l’Alcora. Ara tenim la gran oportunitat de continuar sumant, i com deia, l’aprofitarem al màxim, perquè el nostre poble agafe impuls i progresse molt més que adequadament.

Seré l’alcalde de tots els alcorins i alcorines, sense excepció.

*Alcalde de l’Alcora