Continuem treballant en el present, pensant en el futur de l’Alcora. Aquesta setmana és actualitat al nostre poble la posada en marxa d’un nou servei de manteniment de vies públiques i camins, una iniciativa que garantirà un ràpid manteniment i reparació en el menor temps possible de les deficiències i incidències que es detecten. Són xicotetes obres que reportaran grans beneficis als veïns i veïnes.

Oferir més i millors serveis és una prioritat que ha marcat el nostre treball en aquests quatre anys al capdavant de l’Ajuntament i que també està marcant el full de ruta a seguir que estem elaborant per als pròxims quatre anys.

Avui m’agradaria llançar un altre dels compromisos dels socialistes de l’Alcora per a la següent legislatura, es tracta de la posada en marxa d’un autobús urbà. El plantejament és que realitze una ruta circular dins del nucli urbà i que arribara fins a les pedanies i urbanitzacions com El Pantano, La Espuela i Pla del Sol.

És un servei que fa falta al nostre poble, no només per les distàncies a recórrer, també per la seua orografia, costes pronunciades, etc. Estic convençut que li faria un gran paper a molta gent: per a anar al centre de salut, per a desplaçar-se a la Foia i Araia i a les urbanitzacions més allunyades, per a anar al cementeri, etc.

L’autobús urbà s’uneix a altres iniciatives que ja hem fet públiques com són la remodelació i millora del carrer Enrique Grangel Girona, donar una solució a la situació d’abandó de la Sanchis, l’ampliació del Casal Jove, oferir un local d’assaig per als tambors de l’Alcora, millorar la Ciutat Esportiva, la instal·lació d’una pista de parquet al pavelló polifuncional, la construcció de pistes de pàdel, etc.

Encara ens queden moltes propostes per millorar l’Alcora. Són actuacions importants, que donaran resposta a necessitats i demandes dels veïns i veïnes. I sobretot --i el més important-- és que no estem prometent coses impossibles, al contrari, són propostes realistes que estem convençuts poder fer realitat en la pròxima legislatura. Perquè nosaltres no venem fum. Nosaltres toquem de peus a terra.

*Alcalde de l’Alcora