El darrer dijous, Esquerra Unida la Vall va celebrar una assemblea important en la qual es va ratificar l’entrada de Marian Artero com a nova regidora al govern municipal, així com la necessària reestructuració del grup municipal després de la meua marxa arran del meu nomenament com a sotssecretari autonòmic de Justícia, Interior i Administració pública al govern de la Generalitat. Esta nova situació és una oportunitat per a demostrar allò sobre el que tant vàrem incidir en la campanya electoral: que el nostre és un equip on totes i tots som iguals i treballem per igual, amb la mateixa convicció i efectivitat, perquè el que importa és el projecte, l’objectiu de construir una ciutat inclusiva, més amable, amb més oportunitats.

Vull aprofitar estes línies per donar les gràcies per tantes mostres de suport i felicitacions com he rebut estos dies i que m’han fet sentir una persona estimada al meu poble, que és una de les coses més boniques que es poden viure com a representant públic. He de dir, no obstant això, que no es tracta d’una decissió presa des de l’interès personal, sinó des del convenciment que hi ha moltes formes d’ajudar a les persones i que puc seguir aportant al servei públic, en este cas des d’una altra perspectiva, però igual de fonamental per a la vida de la gent com és l’àmbit de la justícia.

Com no pot ser d’altra forma, seguiré vinculat a un projecte en el qual m’han fet sentir una part fonamental i que seguirà sent essencial a la Vall d’Uixó els propers anys per donar estabilitat i fermesa al govern progressista que els vallers i valleres consolidaren el darrer mes de maig.

Per acabar, voldria destacar la tasca de totes les persones que formen part d’Esquerra Unida la Vall, així com per desitjar-li la millor de les fortunes a Marian, que precisament assumirà les competències en matèria de Serveis Socials.

Valentia i ganes sé que no li’n falten i serà una magnífica representant. Anem a seguir treballant per les persones, fent més poble per a viure.

*Tinent d’alcalde a la Vall d’Uixó