+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Oberts al món

 

Xavi Ochando Xavi Ochando
15/10/2017

Des de Compromís per Vila-real pensem que ens trobem en un moment decisiu per al comerç local, perquè fa anys vivíem tancats dins d’una peixera i ara, per a bé o per a mal, la globalització ens ha demostrat que vivim en un gran oceà i que ja no competim contra la gran superfície del poble del costat, sinó que ho fem contra multinacionals que venen per internet.

Estem convençuts que des de l’administració més propera als veïns hem de posar els recursos, la formació i les eines necessàries perquè puguen lluitar en aquest món global en igualtat de condicions.

Per això, des la Regidoria d’Economia propiciem una aliança estratègica amb Efecte Vila-real i Ucovi per a crear una nova plataforma de venda en línia exclusiva per al comerç del nostre municipi, Vilatenda. Sabem que tenim les de guanyar perquè tenim l’avantatge imprescindible sobre qualsevol plataforma web: la proximitat i qualitat del nostre comerç local. Un patrimoni humà que s’afegeix a un altre propi del caràcter dels vila-realencs, com és la solidaritat.

La col·laboració amb associacions i entitats socials, com l’Associació Espanyola Contra el Càncer, fa que Vilatenda siga única al món. Som pioners no només per la creació d’un web que porta per senyera el nostre comerç sinó que, a més, afegim l’element de la solidaritat perquè ningú es quede pel camí. Una fórmula que ens ha portat a sumar més de 50 tendes de Vila-real i, en menys d’una setmana, aplegar a més de 12.000 visites, no només dels nostres veïns sinó també de llocs llunyans com els Estats Units o Irlanda. Com deia el meu predecessor,l’estimat Pasqual Batalla, tot Vila-real és un centre comercial obert, i ara amb Vilatenda obrim aquest centre comercial als veïns i al món sencer.

*Regidor d’Economia de Compromís per Vila-real