Els xiquets i les xiquetes de Nules i les seues famílies tenen des de el passat dissabte espais nous on practicar l’esport o realitzar qualsevol activitat d’oci al llarg del cap de setmana. En concret, alumnes i familiars disposen dels patis del CEIP Cervantes, el Pío XII i el Lope de Vega.

De fet, aquesta iniciativa es posa en marxa en aquests centres educatius per a donar servei a les diferents zones de la localitat i que tots els xiquets i xiquetes se’n puguen beneficiar. Nules no disposa d’instal·lacions esportives o zones adequades a l’aire lliure suficients perquè els nostres xiquets puguen jugar els caps de setmana, la qual cosa fa que hi haja xiquets que entren als col·legis fora de l’horari escolar amb tots els perills que això comporta. Per tot això, hem acordat obrir tres escoles tots els caps de setmana de l’any, a més amb aquesta actuació donem resposta a una de les propostes del programa de l’equip de govern actual.

Els patis d’aquestes escoles s’obriran tots els caps de setmana de l’any en horari de 9.00 a 20.00 hores. No obstant això, l’Ajuntament de Nules i els directors d’aquests centres educatius han acordat fer una primera valoració a juny per a veure l’acceptació d’aquesta mesura.

Cal destacar que la empresa contractada per dur a terme aquesta feina contractarà dues persones de la localitat amb discapacitat perquè realitzen les tasques de vigilància i manteniment d’aquestes escoles durant els caps de setmana que estiguen obertes per als xiquets i xiquetes i les seues famílies.

*Alcalde de Nules