En compliment de l’acord subscrit l’any 2015, esta setmana es durà a terme el pactat canvi d’alcaldia a l’Ajuntament de l’Alcora. Un canvi amb el qual, en realitat, res canviarà, doncs seguirà endavant el projecte iniciat ara fa dos anys amb l’objectiu de fer un gir de 180° a les polítiques que s’estaven duent a terme i transformar el nostre poble. Aleshores és quan va començar el vertader canvi, al juny de 2015, un canvi en positiu per a l’Alcora reflectit en els projectes i serveis materialitzats fins ara i també en aquells en els quals s’està treballant i donaran els seus fruits pròximament.

2 anys després, l’Acord de Progrés segueix vigent i amb la mateixa il·lusió, capacitat i ganes que el primer dia. No em cansaré de dir que una de les majors satisfaccions per a mi és l’equip que hem format amb Samuel Falomir, Agustín Chiva, Ana Huguet, Noelia Muñoz, Nuria Sánchez, Sergio Pejó, Robert Tena i Marcos Masó. La manera en què hem demostrat que els pactes poden funcionar i molt bé quan els interessos del poble estan per damunt de qualsevol interès partidista. S’han referit en moltes ocasions a l’Acord de Progrés de l’Alcora com un pacte exemplar, la qual cosa és realment gratificant.

Des del punt de vista personal, ser alcalde del meu poble ha suposat un gran honor, un orgull i també una gran responsabilitat. Espere, de tot cor, haver estat a l’altura. Puc assegurar que el respecte al càrrec ha sigut màxim. Em quede amb què he donat el 200% i he treballat per a tots els alcorins i alcorines, sense excepció, més enllà d’ideologies. Igual que tot l’equip, doncs este és un projecte grupal.

Tenim 2 anys per davant per seguir demostrant que el canvi a l’Alcora era més que necessari, per continuar complint expectatives amb fets i treballant pel present i el futur, amb un full de ruta clar a curt, mitjà i llarg termini.

Res s’acaba ni res comença. Seguirem donant-ho tot i treballant colze a colze, ara amb Samuel Falomir com a alcalde, un treballador nat, qui segur exercirà molt bé la seua funció. Este pacte està molt viu i té vocació de futur... mñes enllà de 10º9, si els ciutadans així ho decideixen.

*Alcalde de l’Alcora