+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

Firma invitada

Pagar i callar?

 

Héctor Folgado Héctor Folgado
27/07/2017

El meu model de ciutat és el que és, té un preu i el veïns l’han de pagar». En estes paraules, Benlloch explica per què Socialistes i Compromís ens han imposat als veïns de Vila-real una forta pujada de la contribució del 10% situant aquest impost municipal en el seu màxim històric.

Benlloch ens obliga a pagar a escote el seu model de ciutat, un model basat en aparentar, en estar més preocupats en tindre la façana de casa pintada encara que la nevera dels veïns estiga cada vegada més buida.

Mentre els problemes reals dels vila-realencs estan sense atendre, Socialistes i Compromís destinen 1.535.000€ anuals a publicitat i propaganda, gasten 2.650.000 comprant palaus al carrer Major per tal de traslladar el despatx d’alcaldia, contracten nous assessors pujant-los el sou, estrenen cotxe oficial o gasten sense control en marques de ciutat buides de contingut.

I, clar, per a pagar el seu model de ciutat cada any necessiten més i més diners. I ací entrem tots els veïns a qui ens fa pagar a escote estos capritxos i somnis faraònics.

Insistisc, Socialistes i Compromís ens han pujat la contribució un 10% situant-la en el màxim històric. Benlloch és ja l’alcalde que més contribució fa pagar als vila-realencs.

Però això no és tot. L’alcalde va intentar impedir la revisió de valors cadastrals que podria produir una important baixada de la contribució, i ara que gràcies a una moció presentada pel PP hem aconseguit activar la revisió cadastral, Benlloch ha anunciat que, si esta revisió suposa una baixada de la contribució, ell pujarà el tipus impositiu tant com siga necessari impedint que la baixada arribe als veïns.

Ara preparen un rebut de contribució extraordinari per a fer caixa també en el procés de regularització cadastral, que està afectant a molts residents de Vila-real.

Benlloch pretén que els veïns i les veïnes ens limitem a pagar i callar, però no serà així!

*Portaveu del PP en Vila-real

 
 
1 Comentario
01

Por vicentboschipaus 8:31 - 27.07.2017

DENUNCIA ESTE COMENTARIO

Ayuda: Si considera que este comentario no debe aparecer en este web, por favor indíquenos el motivo y pulse el botón [Enviar aviso].

Hèctor sembles un altre Mario Edo. Què vas guanyar les eleccions sense majoria absoluta? Tot el que dius pot ser cert, tanmateix vosaltres els del PP ho fèieu al quadrat o més. Què esteu tots d'acord o és una consigna, ja que tu, el de Borriana, el de Nules, el de Castelló, el de Vinaròs... ho repetiu una i mil vegades com un ministre alemany dels anys trenta del segle passat. JG.