És moment de donar un pas endavant. El passat 26-M, els ciutadans triaren a 21 regidors per encapçalar el consistori de la Vall, per gestionar el nostre municipi, mantindre’l i millorar-lo. Això és el que es mereixen els nostres ciutadans, estar a l’altura de mires i vetlar pel seu benestar, per damunt d’interesos personals o partidistes.

Tenim per davant importants reptes de futur per a la nostra ciutat, però també, com varem fer el PP en la passada precampanya i campanya electoral, continuarem recollint totes les inquietuts, necessitats i propostes dels nostres veïns per millorar la situació del nostre municipi i utilitzarem totes les nostres forces en eixe sentit i les traslladarem a l’Ajuntament per avançar i millorar; aquest serà el nostre afany.

Els regidors del PP venim sense cap motxilla ni cap herència, doncs els recorde que l’anterior legislatura la Vall d’Uixó ha estat governada pel tripartit d’esquerres i que el que han de fer és governar i no omplir pàgines de notícies amb avanços i millores que, o ja estaven anys enrere proposades i no les han realitzades, o eixos servicis dels quals pretenen millorar es trobaven amb un pèssim estat de funcionament a pesar de ser ells qui els gestionaven.

Ells mateix es delaten quan davant la nostra pregunta en un plenari en la que els sol·licitavem explicacions a la ciutadania pel tancament de la piscina municipal, la resposta de la Sra. Tania Baños va ser pitjor que si l’hagueren donat Epi i Blas, responent que si de cas anàvem a eixes instal·lacions fora d’horari. Ni idea tenia de tan lamentable situació. Sí, senyor!!

Perquè temps de sobra han tingut per liquidar el pagament de factures pendents que es varen trobar fa més de quatre anys als calaixos, com diuen ells, i que a dia de hui, continuen amb la mateixa cançó. Això només té un nom: mala gestió.

AIXÍ QUE EL PP oferirem tota la col·laboració possible, aportant propostes per a enriquir i millorar cadascú dels interesos dels vallers, tendint ponts i desmarcant-nos d’eixa política añeja y arcaica de la descalificació endinsada en un passat ben allunyat.

Som la generació responsable de dur la política al segle XXI, amb mires cap al futur i no cap al passat en el que l’atac i la divisió perquè sí, margine i excloga a eixes forces polítiques que no volen construir, sinó destruir. Perquè la diferència la marquem nosaltres amb voluntat, ganes i predisposició per avançar.

Qui a soles governa, a soles es queda, i qui divideix, dividit queda. Fem política de qualitat, política de futur. Un pas endavant, ni un pas enrere.

*Portaveu del PP a la Vall d’Uixó