Per Vila-real ens vam presentar a les eleccions en un projecte i un equip disposat a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, i per Vila-real anem a seguir treballant liderant l’oposició i posant a disposició de l’equip de govern totes les nostres propostes. Eixe ha sigut l’encàrrec que ens han fet els vila-realencs i vila-realenques i que nosaltres complirem en entrega i responsabilitat.

Els resultats en les eleccions del 28 d’abril (nacionals i autonòmiques) i del passat 26 de maig (municipals) no van ser els resultats que desitjàvem i això ens envia un missatge del què prenem bona nota com a partit a tots els nivells i que segur ens servirà per a millorar.

Tot i això, vull agrair el seu suport als milers de veïns que van decidir dipositar la seua confiança en nosaltres i reforçar en el seu vot el nostre projecte per a Vila-real.

Ara s’inicia una legislatura on el Partit Socialista governarà totes les administracions: Govern d’Espanya, Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i Ajuntament de Vila-real. Ja no valen excuses. Ells tenen tot el poder i a ells els correspon donar resposta als gran reptes que Vila-real té per davant.

Nosaltres, per la nostra part, no serem simples espectadors del què passa a la nostra ciutat i serem un partit útil als nostres veïns, treballant per oferir la nostra visió i propostes de millora i sent contundents en la defensa dels interessos de Vila-real i dels veïns.

I ho farem liderant l’oposició en un equip renovat que afronta esta legislatura en la força, les ganes i la il·lusió necessària per traslladar als veïns que un Vila-real millor és possible.

Adrián Casabó, Dora Llop, Carlos Gil, Gema Ferreres i jo mateix ens posem a la vostra disposició per ser altaveu de les vostres necessitats, per compartir propostes i projectes, per treballar junts per millorar la nostra ciutat. Ho farem tot per Vila-real.

*Portavoz del PP en Vila-real