El PSPV-PSOE de la província de Castelló celebra hui en Albocàsser el VI Fòrum d’alcaldesses, alcaldes i portaveus Vicent Nebot per a realçar la gestió que els socialistes realitzen als seus municipis i com este treball col·lectiu està permitent avançar a tot el territori. D’esta manera arranquem un nou curs polític, esta vegada, marcat per la nova normalitat que ens ha dut la pandemia de la covid-19, i en el que la nostra acció política seguirà centrada a assolir una recuperació per a totes i tots. Des de l’inici de l’emergència sanitària, el partit socialista ha gestionat amb responsabilitat i una màxima --la més important--: que ningú es quede enrere.

Perquè en este camí que la pandèmia ens ha obligat a caminar ha quedat clar que sols les polítiques d’esquerres i progressistes ens podran ajudar a superar este difícil moment garantint la igualtat d’oportunitats. I és també en estos difícils moments quan les alcaldesses, alcaldes i portaveus hem d’estar a l’altura de les circumstàncies i fer política en majúscula: política al servei de la ciutadania. Principalment, perquè la ciutadania així ens ho està demanant.

Si en condicions normals els ajuntaments són les administracions referents dels nostres veïns i veïnes, ara encara més s’han convertit en la peça clau i decisiva del procés de reconstrucció. Per això, hem de fer tot el que estiga al nostre abast per ficar els pobles i les ciutats en marxa. Sense lluites partidistes. Sense campanyes destructives. Sense falsos missatges. Sense alarmismes. I sí amb sentit comú, acció i pel futur.

Ara és l’hora de mirar endavant, donar respostes, ficar-mos a disposició del bé comú i seguir en marxa. Això és la política, i qui no ho entenga així, que abandone el vaixell de la gestió. H

*Secretària d’Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d’Almenara