Quan hui llegiu aquest article hauran passat 10 dies des què els diversos partits polítics, vam començar, aquesta vegada «menys que les eleccions anteriors» a llançar missatges i proclames a través de tots els mitjans possibles perquè aquest 10-N, votem.

Aquells valencians que van votar en les passades eleccions generals als grans partits polítics, han vist que aquell va ser un vot inútil per a negociar, i van posar per davant del bé comú les sigles del seu partit i els egos personals. Els perjudicats som totes les persones de bona fe, que vam pensar que hi hauria govern progressista. Ara molts estan legítimament cabrejats i no volen anar a votar.

La política és pactar i en aquestes eleccions anem amb bons companys, sense confluències, d’igual a igual. Són uns companys que tenen una mirada descentralitzada, on la coalició assumeix l’agenda valenciana. Els que estan cabrejats tenen ara una bona opció de votar. Som l’antídot de l’abstenció. A Compromís sempre hem demostrat el nostre treball incansable per a arribar a acords. Serem sempre part de la solució i mai del problema. Aquest moviment i aquest transcurs històric demostren que Compromís és un projecte viu que cada dia il·lusiona més.

Hui, quan anireu al col·legi electoral, abans d’agafar la papereta, penseu en tot el que ha fet Compromís pels drets de les persones. Penseuen l’honestedat de tots els que estem ací treballant dia rere dia, donant la cara, gestionant i mirant als ulls de la gent sense amagar-nos quan cal donar respostes.

Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres. Hui ens juguem seguir avançant en drets i llibertats o retornar al passat. Així que voteu amb llibertat, però voteu!

*Portaveu del Grup Municipal de Compromís per Vila-real