Hi ha vegades que tinc clar de quin tema escriure. En canvi, altres tinc més dubtes perquè tinc massa coses al cap. Hui és una d’eixes ocasions, per això he decidit fer un popurri de temes en format tweet, sense perjuí d’aprofundir en el futur en algun d’ells perquè aquest format mini m’agrada per ser directe però no ajuda a desenvolupar les idees exposades.

BORRULL. La Junta de Govern Local hem aprovat el projecte de remodelació de l’antic edifici dels jutjats. Demostrem així la voluntat de donar utilitat a edificis en desús. Tot amb col·laboració del govern autonòmic. La ciutadania no entén de competències sinó de problemes i solucions.

PABLO HERRERA. Ja es veu la llum al final del túnel per als usuaris del pavelló que porta el nom del nostre medallista olímpic. Malgrat que els temps administratius no són els desitjats, tindrem obra acabada abans de finalitzar l’any.

EDIFICANT. A poc a poc va visibilitzant-se un programa bo per a la ciutadania. Una idea que naix en el govern del Botànic i que gràcies a l’esforç de cada municipi serà una realitat. Un projecte criticat per l’oposició pel simple fet que no se’ls ocorregué a ells. Com el Xarxa Llibres, del qual ja ningú recorda de les crítiques de la dreta.

PANDEROLA. Les obres del singular parc no han volat perquè han patit dels imprevistos habituals en les obres i de l’alentiment de la burocràcia, però ja podem dir que per a Nadal, el Grau tindrà un parc a estrenar. Ah! I una plaça! La Josefina López!

COMISSIÓ INVESTIGACIÓ. Qui es feia fotos demanant una comissió d’investigació pareix que ara no la vol presidir. Mentrestant, qui van parir el xiquet i l’han apadrinat durant molt de temps estan descol·locats. I és que currar no és el mateix que figurar. O tal vegada siga que ja sospiten que no trobaran molta cosa a criticar.

POLICIA AL GRAU. Molt s’ha parlat en els últims anys de la seguretat al Grau però les dades són les que són. En 2015 el Grau tenia un reten i cap patrulla nocturna específica. Ara tenim un reten i una patrulla nocturna específica per al Grau.

PINEDA. Gràcies a la tasca del company José Luis López, l’obertura del nou centre per a persones amb alzhéimer, La Pineda, està més prop. Gràcies al treball de gent com Emili Marmaneu o Silvia Ramos, les famílies que pateixen la malaltia tenen una vida millor.

TASQUES. Aquest govern fa temps que treballa en silenci per a solucionar la problemàtica de les tasques. Amb noves ordenances i mesures correctores que disminuïsquen el soroll de la zona. Perquè sense disminuir el soroll...ni zona gastronòmica, ni solucions màgiques.

OPORTUNISME. Podria dir que oportunisme és oferir una solució màgica a un problema en el mateix plenari que s’acata una sentència on un jutge tomba la teua solució màgica anterior de fa set anys. Però no ho diré. Ho escriuré. En política la màgia i els miracles mai han funcionat. Ni el de Rato.

MUT. I després de parlar de tanta cosa i de res, no puc acabar aquest article sense recomanar no perdre’s aquest cap de setmana el MUT! Gràcies al treball de Vero Ruiz i el seu equip, vos quedareu sense paraules.

*Portaveu de l’equip de govern a l’Ajuntament de Castelló