+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Opinión

 

El turno

Pressupost 2020

 

David García Pérez David García Pérez
30/06/2020

El ple de l’Ajuntament de Nules ha aprovat en la sessió ordinària celebrada dijous el pressupost per al present exercici 2020 amb un import total de 15.307.787,87 euros.

Hem aprovat un pressupost elaborat pels tècnics municipals que ens permetrà, entre altres qüestions, el pagament pendent a proveïdors, a més també compleix la llei d’estabilitat pressupostària, garanteix els serveis municipals que presta aquest ajuntament, i compta amb el recolzament dels informes d’intervenció. De fet, és un document més tècnic que polític que ens permet fer front a l’actual situació del consistori amb el pagament de les factures pendents i a la gestió municipal diària. En concret es contemplen 1.311.744,62 euros de crèdits no disponibles que permetrà a l’Ajuntament de Nules complir amb la llei d’estabilitat pressupostària. Per altra banda, també s’ha aprovat un reconeixement extrajudicial de 863.219,85 euros per al pagament de factures pendents a proveïdors de 2019.

També s’ha aprovat la Relació de Llocs de Treball per a aquest exercici, que compta amb el recolzament del sis sindicats amb representació en el consistori.

És un pressupost realista i continuista de la tasca que està portant a terme l’actual equip de govern de Nules. De manera que, una vegada publicat en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i si no es presenten esmenes en unes setmanes entrarà en vigor i procedirem a pagar als proveïdors.

*Alcalde de Nules