A punt de finalitzar desembre, continuem sense conéixer el futur dels comptes municipals de La Vall d’Uixó. Un fet que demostra una falta d’interés i poques ganes de treballar per part del govern tripartit de la nostra localitat. Un municipi que a dia de hui està paralitzat i pateix una clamorosa manca d’informació i de transparència. I és que no és qüestió de preguntar per a saber, Sra. Baños, és qüestió de treballar per als vallers.

Demanem un pressupost «valent i de futur», de veritat, i no com el que ha presentat el govern de Puig. Una inversió lamentable cap a la nostra ciutat. I què han fet vostés? Res, ni eixir en defensa de les nostres necessitats. Menys mal que són dels seus!

Cap dels quatre col.legis de la localitat van a rebre cap millora fins l’any 2021 per culpa d’una nefasta gestió del Pla Edificant que se’ls prometia d’allò més ocurrent.

Ni el pressupost de l’actual exercici ha segut valent, ni de futur. No hi ha cap resposta sobre el viver d’empreses que varen prometre, i per si no fos prou, 249 persones més han passat a augmentar les llistes de l’atur a l’últim any. Un increment enregistrat malgrat l’augment de la inversió per a l’ocupació en un 14%.

Tantes i tantes promeses s’han quedat en el tintero com la construcció d’un nou col.legi; la construcció del nou parc del Polígon III, la remodelació de les rotondes per l’accés sud; l’inici del pla d’asfaltat; o l’inici del Museu de la Fàbrica de la Llum. I ja en el capítol de turisme, amb un augment del pressupost del 111%, no veiem a tant de turista.

Malgrat tot, com diu la Sra. Baños quan se li pregunta: «las cosas de palacio van despacio» o que «estamos trabajando en ello»; perquè, si de veres hi hagueren millores, hi hauria suficient amb fets.

*Portavoz del PP en la Vall d’Uixó