La setmana passada vaig mantindre una reunió amb el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, amb l’objectiu de traslladar-li importants projectes per a l’Alcora i sol·licitar la implicació de la institució provincial per dur-los a terme.

Un d’estos projectes és la construcció d’una Escola de Música, ja que les instal·lacions on està ubicada en l’actualitat no són les adequades. Són necessàries unes infraestructures que estiguen a l’altura d’una Escola de Música que és un referent provincial.

Un altre dels projectes que li vaig traslladar va ser la rehabilitació de la piscina coberta, un projecte que és urgent escometre perquè presenta importants desperfectes que han de ser esmenats per tal de poder prestar un servei més òptim.

També vam abordar una actuació considerada molt rellevant com és el parc de protecció civil que es va a construir a l’Alcora.

La millora de la Pista Jardí, la construcció d’un carril bici o la finalització del parc Hermanas Ferrer Bou amb una zona infantil són altres dels temes tractats.

Va ser una reunió molt productiva i espere que done els seus fruits, perquè és molt important per a l’Alcora comptar amb el recolzament de la Diputació.

Des de l’equip de govern no desistirem en la defensa dels interessos del nostre poble davant les diferents administracions. H

*Alcalde de l’Alcora