Passa l’estiu amb els melons encesos / amb un llum dins, fulgor d’una infantesa». Amb aquestos versos de Vicent Andrés Estellés vull acomiadar-me, quasi, de l’estiu. A setembre es reinicien moltes coses i s’acaben d’altres.

Sabem que l’estiu és una època de l’any en què, amb motiu de les vacances estivals, moltes activitats es ralentitzen i, en ocasions, se suspenen. Les classes als centres educatius o els entrenaments en els clubs esportius es prenen un temps de desconnexió per començar el nou curs o la nova temporada amb més força.

Però hi ha d’altres institucions i estaments que no poden parar el seu funcionament, sobretot si es tracta d’institucions que existeixen amb la finalitat de treballar per a les persones.

En aquesta situació ens hem trobat a l’Ajuntament de Borriana on, a pesar de les merescudes vacances de funcionaris i treballadors municipals, la feina ha continuat avançant.

A la nostra ciutat tenim molts projectes en marxa i d’altres que estan iniciant-se i no ens podem permetre interrompre els treballs per poder continuar realitzant unes actuacions que considerem molt importants per a Borriana.

PODRIEM parlar de les obres i tramitacions per a la construcció del nou IES Jaume I, l’adequació de l’aparcament de l’estació del ferrocarril on arribarà un carril per a ciclistes, les millores en zones públiques i parcs, la continuació dels treballs en el refugi antiaeri del Camí d’Onda, el projecte de millora de l’entorn de Sant Blai, la reanudació de les obres de l’ampliació de la carretera del Grau amb un carril ciclopeatonal o l’actuació per a la modernització de l’àrea industrial de Carabona, entre d’altres, com els exemples d’açò que he comentat.

Des de l’equip de govern de Borriana el nostre objectiu prioritari ha estat, és i serà posar tots els nostres esforços i dedicació al servei de la gent de la nostra ciutat, perquè sabem que encara queda molt per fer.

Ara que estem en plena celebració de les nostres festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia, demane que les persones que hi participem compartim un sentiment de convivència festiva, des del respecte, per poder gaudir-les amb goig. I que l’oratge ens acompanye.

*Alcaldessa de Burriana