L’única cosa feta són les factures que està deixant l’#AlcaldeBenlloch i el seu equip de govern als calaixos de l’Ajuntament de Vila-real. Deutes que afecten a pares, autònoms, veïns, clubs esportius, ONGs o llauradors que han vist la seua vida diària perjudicada per la morositat de qui presumptament ha de defensar els seus interessos.

Però, saben quina factura sí que ha pagat sense despentinar-se? Doncs, la del Gran Casino. No han tingut cap pudor per a completar el pagament de 2 milions d’euros abans del venciment mentre hi ha proveïdors que des de l’any passat no han cobrat o associacions de veïns a les que els deuen el 20 per cent de les subvencions de 2016 i 2017.

Governar és una qüestió de prioritats i de programa de ciutat. La prioritat d’aquest bipartit i particularment del Partit Socialista està cada vegada més clara. Passar a la història per ser qui més Patrimoni ha adquirit a tota costa, encara que això signifique no pagar ni atendre les necessitats més urgents del nostre poble com: la neteja, el clavegueram, l’asfaltat de carrers i camins, la baixada d’impostos, solucionar la bomba de rellotgeria de l’urbanisme, habilitar habitatges socials o fomentar una participació ciutadana real, entre d’altres.

Això, és tot el que queda per fer, tal i com resa l’eslògan del PSPV, que no és poc; i això, per tant, és tot el que no ha fet Benlloch durant huit anys. Perquè, en aquest cas, li hem d’agrair la seua sinceritat, a l’igual que quan va anunciar que es presentava a la seua reelecció, al.legant que li «quedava el 70 per cent dels objectius per complir». Increïble però cert. I és que a este pas, si ha de completar el 100 per cent es convertirà en un alcalde vitalici i haurà d’estar fins a 2037. Però, en Ciutadans estem segurs que no serà així. Que el 26 de maig els veïns diran prou a un executiu que el seu principal assoliment en dues legislatures ha sigut deixar l’IBI més alt que mai, deixar una ciutat bruta fins a la bandera, deixar impagaments a tort i dret i deixar un catàleg d’immobles tancats i sense ús. Estem segurs que el 26 de Maig el que haurà de donar «Un pas enrere» és l’#AlcaldeBenlloch.

*Portaveu de Cs Ajuntament de Vila-real