L’aparcament subterrani de Nules va obrir el passat dimecres les portes després d’estar quatre anys en desús i acometre des de l’Ajuntament de Nules diverses actuacions de millora, ja que per dur tant de temps tancat hi havia desperfectes. Millores imprescindibles per a la seva obertura.

Entre les novetats que presenta actualment el pàrquing destaca el sistema de videovigilància de 24 hores per la qual cosa s’han instal·lat 23 càmeres, que donen cobertura a la totalitat de l’aparcament. Abans no hi havia vigilància, ara qualsevol persona que vaja al pàrquing, siga l’hora que siga, pot tindre la tranquil·litat de que hi ha un control tant des de l’oficina del mateix aparcament com des del retén de la Policia Local.

A MÉS, s’ha dotat a aquest pàrquing de màquines automàtiques de tiquets de manera que es facilita als usuaris el pagament, al mateix temps que podran aconseguir també els abonaments.

Aquest pàrquing subterrani prestarà servei les 24 hores del dia els 365 dies de l’any i compta amb dos soterranis amb capacitat per a un total de 250 places.

Amb aquesta nova modalitat hi ha huit tarifes diferents, entre les quals es troba l’anomenada A, referida al lloguer mensual d’una plaça; la B, per a l’abonament mensual nocturn i de cap de setmana; la C, que inclou un abonament mensual diürn; la D, l’abonament de mercat; la E, que seria l’abonament per minuts, amb un preu de 0,015 cèntims per minut; la F, que serà una tarifa plana exclusivament per a les festes de Nules; la G, que serà la tarifa plana per un dia de les festes per 2 euros, i finalment la H, la tarifa negocis, que inclou dues hores per 50 cèntims. Veïns i visitants podran gaudir ara d’aquest pàrquing que facilitarà la mobilitat.

*Alcalde de Nules