Durant la propera setmana arriba a Borriana una de les celebracions més solemnes i emotives de l’any amb l’arribada dels diferents actes de la Setmana Santa, una època de l’any on la reflexió, les valoracions sobre la feina feta i el disseny mental dels nous camins a seguir i recórrer estan sempre entre els nostres pensaments. És un bon moment per analitzar tot el que hem viscut, fet, treballat i pensat per fer la reflexió necessària que després dóna forces i renova energies de cara al futur més immediat.

La gestió municipal no deixa de vegades molt de temps lliure per parar, pensar i mamprendre de nou la marxa, però això vol dir que la feina portada endavant per part dels meus companys i companyes de partit, de l’equip de govern i dels treballadors i les treballadores municipals, ha estat més que notable en els darrers quatre anys i ha transformat molts aspectes de la vida quotidiana de la ciutat. I ho han fet a través de molts i diferents projectes; els uns, aquells que tota la ciutadania pot vore en el seu dia a dia, i que poc a poc han anat canviant, per exemple, la visió sobre l’urbanisme i el desenvolupament sostenible que volem que siga protagonista a Borriana.

El vial del Port n’és, segurament, l’exemple més cridaner, però en hi ha desenes i desenes de xicotets projectes que han anat transformant diferents punts de la ciutat, com el que ara iniciarem a la zona de Sant Blai. Amb obres de millora i condicionament; amb l’accessibilitat com a eix de molts dels treballs; o amb les dotacions que àrees municipals tan importants com els Serveis Socials, la mateixa Via Pública, Sanitat o Educació s’han anat implementant durant els darrers quatre anys.

MOLTS I MOLTES estaran pensant ja en els darrers diumenges d’abril i de maig, mentre nosaltres continuem treballant per, per exemple, encarar la recta final abans de l’inici de la construcció del nou IES Jaume I, només a falta del darrer informe. Digueu-me agosarada si m’atrevisc a contradir mínimament algun dels versos del mestre Martí i Pol, perquè a Borriana hem fet molta, moltíssima feina de transformació, modernització i millora dels serveis públics, així que ja no «està tot per fer».

Però com tenim tantes ganes i il·lusió per seguir fent que Borriana ens «Agrade Més» a tots i totes, si que recolliré el darrer vers del poema Ara mateix de Martí i Pol, perquè encara que no «tot està per fer», si que treballarem perquè a Borriana «tot és possible».

*Alcaldessa de Borriana