La presència d’excrements de gossos a la via pública és una de les principals queixes que ens traslladen els veïns i veïnes. Per això, des del govern municipal estem decidits a prendre les mesures necessàries per a erradicar esta problemàtica. Estem estudiant diverses opcions i anirem treballant en elles, sempre pensant en l’eficàcia i l’èxit de les mesures, amb responsabilitat, optimitzant els recursos públics.

Actuarem amb contundencia, això sí, perquè no és just que patim tots l’incivisme d’uns quants.

El que tenim molt clar i estem demostrant és que som totalment contraris a la filosofia pepera: Fuig, faena fuig. Durant quatre anys, el PP de l’Alcora ha mirat cap a un altre costat davant dels problemes i preocupacions de la ciutadania. L’única cosa que han fet, si de cas, és malbaratar els diners de tots amb parxes que no han servit per a res. El tema dels excrements és un exemple, però, en tenim molts més.

Des de l’actual govern estem agafant el bou per les banyes, assumint actuacions amb valentia, que és la manera de solventar els problemes. Cosa que, com s’està veient, no està sentant gens bé als regidors i regidores del PP. Serà perquè estem posant en evidència la seua deixadesa i irresponsabilitat quan van governar? Serà. Malauradament, amb la mateixa irresponsabilitat estan actuant com a oposició. H

*Primer tinent d’alcalde de l’Alcora