Durant els últims dies, la voràgine electoral a escala estatal, poc a poc, ens ha anat succionant cap a una inacabable agenda d’actes electorals, coordinació amb les nostres agrupacions locals i eterns debats amb coneguts, amics, i família, que monopolitzen les sobretaules i les converses de bars.

Tot i això, el treball d’aquest equip de govern i els nostres regidores i regidores que encapçalen responsabilitats, no s’atura. Al contrari.

Saben el que s’està fent a la Colònia Europa? Després d’asfaltar, durant la passada legislatura tota aquesta urbanització i dotar-la de millores en il·uminació i un nou parc infantil, actualment, s’està actuant en les voreres adjacents al parc i la zona verda per guanyar en comoditat, seguretat i regeneració urbanística i social. Tenim un compromís amb la Colònia Europa.

Saben que s’està fent al Front Litoral? La nova rampa accessible del Clot, està a punt de ser una realitat per poder dotar a la nostra ciutat, del seu segon punt de bany adaptat. Una actuació, al front litoral, que també es complementa durant aquests dies amb el sanejament, buidatge i rehabilitació de l’estructura Limbo situada al Fora del Forat. Un espai que vol ser recuperat per a la ciutadania i que no podíem permetre que estiguera degradat a primera línia de platja. Seguim treballant pel front litoral.

Saben que s’està fent a la Capella Santa Victòria? La capella adjacent a l’Auditori Municipal, era l’última propietat amb un alt valor històric i artístic, de propietat municipal, que encara no havia pogut assolir una restauració substancial Gràcies a la col·laboració de la Generalitat Valenciana i els fons europeus Feder, l’aportació municipal i la provincial, la façana exterior d’aquest immoble, pot tornar a lluir com es mereix. Però només és el principi. Encara falta l’interior. Apostem per la preservació del patrimoni.

En definitiva: Els socialistes, som per a Vinaròs, garantia de treball, professionalitat i eficàcia. Però això si. Sempre amb l’entesa, diàleg i concòrdia per bandera.

*Alcalde de Vinaròs