El PP de l’Alcora ha perdut definitivament el nord. Des del principi de legislatura ha seguit una línia d’oposició completament destructiva i improductiva de la qual no s’ha eixit en aquests dos anys i mig. Més bé tot el contrari, arribant a un punt realment vergonyós i lamentable.

Mentre des del govern municipal no deixem de planificar, construir, crear i posar en marxa nous projectes per tal de millorar el nostre poble i la qualitat de vida dels alcorins i alcorines, des del PP no cessen en el seu objectiu d’intentar paralitzar i criticar absolutament tot, contant historietes per a no dormir (no es poden qualificar d’una altra manera) que poc o res tenen a veure amb la realitat. En la seua obstinació malaltissa per desacreditar el nostre treball, els és igual utilitzar o passar per damunt de qui faça falta. Tot val per a ells. Explicaré l’últim cas, que és un clar exemple del que dic. La setmana passada vam inaugurar una nova zona infantil a l’Alcora, al parc Germanes Ferrer Bou. A priori, un motiu indiscutible de satisfacció, veritat? ja que suposa que els xiquets i xiquetes del nostre municipi compten amb un nou espai d’oci en el qual jugar i donar regna solta a la seua imaginació.

Però el PP no pot acceptar-ho, clar. Poden fer-se una idea de fins a on arriba la seua maldat i irracionalitat amb aquest fet: un dia abans de la inauguració, van enviar una nota de premsa criticant que s’haguera preparat un berenar per als xiquets i xiquetes. Berenar del qual es va fer càrrec l’empresa constructora, però, encara que l’haguera pagat l’Ajuntament, quin és el problema? Què roïns som, mira que oferir coca i xocolata… També demanaven que arreglarem un tobogan que ja estava encomanat. Tot molt surrealista... De veres que és per a fer-s’ho mirar, si han d’utilitzar als xiquets, els utilitzen, sense escrúpols. Molts pares ens van manifestar el seu malestar per aquest fet.

Mentre ells segueixen criticant-ho tot, els xiquets estan jugant i passant-s’ho bé, i açò és el que ens importa. Si ells no van voler treballar en els seus 4 anys al capdavant de l’Ajuntament, nosaltres sí. I seguirem així, construint, malgrat el PP.

*Alcalde de l’Alcora