He realitzat com a alcaldessa i com a candidata a la reelecció diferents entrevistes tant per valorar els darrers quatre anys de gestió municipal, com per parlar del futur immediat de Borriana. En una d’elles em preguntaven sobre la primera mesura a prendre en la nova legislatura en cas de reelecció, i tal com explique ací no és ni just, ni equitatiu, ni tan sols lògic parlar d’una mesura concreta després de 4 anys de feina i infinitat de projectes i iniciatives que s’han dut endavant. Eixe és el nostre objectiu: no vendre un gran projecte com a única meta, donat que entenem que el treball diari i la consecució de millors serveis públics en el dia a dia de Borriana n’ha de ser l’anhel. El que no vol dir que entenem que hi ha tota una sèrie de pilars bàsics sobre els quals, s’ha treballat durant aquests quatre anys i seran claus en el futur per seguir fent de Borriana un lloc millor per a viure, una ciutat que des de fa quatre anys ens «agrada més» a tots i totes. Parle de seguir amb una gestió rigorosa i eficient que ha fet baixar el deute municipal de més de 14 milions a menys de set. I de fer-nos càrrec dels problemes, les exigències i necessitats de Borriana des d’un prisma completament distint al que estaven acostumats els veïns i veïnes de Borriana. O a nivell urbanístic, desbloquejant nombrosos projectes completament estancats durant anys a la ciutat, oferint llum al final d’un túnel que per a molts veïns i veïnes de la ciutat, semblava haver-se apagat per complet per culpa de gestions insuficients i interessades d’antics equips de govern.

Per això anime diumenge a que tot borrianenc i borrianenca participe de forma activa també en les eleccions municipals. Perquè volem seguir millorant Borriana i per poder fer-ho, cal poder seguir executant i finalitzant tots aquells projectes que ja s’han encetat a la ciutat i s’acabaran de desenvolupar en els properes mesos. Perquè això permetrà tindre eixa ciutat que a tots i totes ens agrada més: més innovadora, més saludable, més accessible...

Per això em sembla tan encertat el lema dels socialistes valencians que parla de «Seguir Sumant», perquè a Borriana ens agradaria que tota la feina feta en els darrers quatre anys tinga la continuïtat necessària per anar completant eixe projecte que volem per a la nostra ciutat. I ho aconseguirem fent el que fins ara. Sumant esforços, sumant treball i dedicació; sumant a la gent jove per construir el futur amb un objectiu comú: fer de Borriana una ciutat per viure i ser viscuda. I a partir de diumenge, volem «seguir» fent-ho possible!

*Alcaldessa i candidata del PSPV a l’alcaldia de Borriana