El diumenge 26 de maig vam revalidar la majoria absoluta a Betxí, amb una gran victòria. Va ser el colofó a la feina feta durant molt de temps i a una campanya de propostes, sempre en positiu per a millorar el poble.

Lamentablement, el PP i el seu alcaldable no ha fet una campanya així. S’ha passat mesos mentint a la gent, faltant-me al respecte i difamant-me públicament, a nivell polític i a nivell personal; menyspreant i manipulant la gestió feta al consistori durant els últims anys, malparlant del nostre Ajuntament i de Betxí; mostrant una imatge del municipi irreal i que tira per terra tot el treball dels veïns i veïnes; amollant rumors tendenciosos que res tenien a veure amb el benestar de la gent; i també judicialitzant la política a propòsit de la creu del Calvari. Fins i tot han jugat amb la nostra història i el nostre patrimoni, especialment el Palau.

Però encara hi ha més. El seu candidat a l’alcaldia s’ha passat mesos pixant fora de test, com es diu col·loquialment. Sense ser ni regidor, s’ha colat en obres municipals sense permís ni mesures de seguretat, amb els problemes que això haguera pogut comportar. Ha anat a actes públics en representació de no sé que, quan encara no representava a ningú. Fins i tot va entrar d’amagat dins d’una classe de primària i va repartir llepolies a xiquets i xiquetes de sis anys. Gravíssim.

Tot això i molt més és el que ha fet el senyor Ximo Campos a Betxí per a traure set vots més que fa quatre anys. Exactament set vots més. Cadascú és lliure de fer la lectura dels resultats que crega més oportuna. Però al remat hi ha una pregunta que caldrà respondre: calia tot això per a obtindre set vots més?

No seré jo qui responga eixa pregunta. Però sí que li recordaré al candidat del Partit Popular que va prometre a molta gent que si no era alcalde, dimitiria. Ara té una gran oportunitat de complir, almenys, una de les seues promeses.

*Alcalde de Betxí