L’esport és salut i és vida. I per això cal fomentar-lo i practicar-lo. Des de l’Ajuntament d’Almenara ja fa anys que amb el lema Som poble, som esport fomentem la pràctica esportiva, tant els events puntuals, com també la pràctica diària mitjançant les classes de diverses disciplines que venim oferint al llarg de tot l’any. Unes classes presencials que es van veure interrompudes davant la pandèmia de la covid-19.

Ara és el moment de recuperar l’esport. De tornar a fomentar les pràctiques que ens fan tindre una vida saludable. I per això, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara encapçalada per Lorenzo Vicent i el gran equip que la composa, ens ofereix una nova edició del ja clàssic estiu esportiu, realitzant un gran esforç organitzatiu i adaptant-se a la situació de nova normalitat, perquè l’esport en Almenara no pot faltar.

Des de dilluns pròxim comencen les classes de l’estiu esportiu al nostre poble. Això sí, amb alguns canvis d’ubicació per aconseguir les distàncies oportunes, les mascaretes abans i després, les desinfeccions necessàries, limitacions d’aforament com en el cas de la zumba, on per cert, també cada usuari tindrà marcat el seu requadre. En definitiva, un esport amb noves mesures de seguretat per a fer-lo més saludable i segur.

També estan en marxa ja amb gran èxit els cursets de natació a la piscina municipal, i el dilluns proper arranca el campus multiesportiu amb moltes disciplines per als més menuts i les màximes mesures de seguretat, igual que les que hi ha a la piscina en la celebració dels cursets. Cal recordar que enguany la piscina no estarà oberta al bany lliure. A més, no descartem la realització de més activitats esportives aquest estiu.

A Almenara, també fomentem l’esport col·laborant amb els clubs i equips locals, especialment amb la base, les escoles i com no, invertint en millorar les instal·lacions, com és el cas de l’ampliació del gimnàs municipal que estem realitzant o les millores al Camp de Futbol de la Corona, amb una zona coberta, amb seients, nova imatge i nous magatzems, tot en l’any del 50 aniversari del nostre estadi.

Per això, aquesta alcaldessa i el seu equip de govern, continua treballant per les persones, i en aquest cas pel foment d’una vida esportiva i saludable, perquè, a Almenara, som poble, som esport.

*Alcaldessa d’Almenara i secretària d’organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló