Per l’Alcora el que faça falta. No ens cansarem de treballar, sol·licitar i anar on calga per tal d’aconseguir finançament, subvencions i recursos amb els quals poder dur a terme importants projectes al nostre municipi. Anem a totes les administracions, no importa el color polític, l’important és sumar.

Tot el treball i esforç que estem realitzant, sens dubte, s’està veient recompensat, doncs l’Ajuntament està aconseguint més ajudes que mai, la qual cosa redunda en benefici dels nostres veïns i veïnes.

Subvencions i ajudes per al foment de l’ocupació, per a la millora d’infraestructures esportives, per a cultura i patrimoni, per a potenciar les nostres tradicions, per a educació i polítiques inclusives, per al foment del turisme, per a projectes d’eficiència energètica, etc.

La col·laboració entre les administracions és la millor fórmula per aconseguir grans coses. I és que si anem junts, anem més lluny. Tenim exemples recents com el projecte d’ampliació de l’IES l’Alcalatén, finançat per la Conselleria d’Educació amb més de 330.000 € amb la col·laboració de l’Ajuntament en la realització del projecte. O els desfibril·ladors aportats per la Diputació i que fa poc van protagonitzar una gran notícia, ja que, gràcies al seu ús i als coneixements d’un policia local de l’Alcora, se li va poder salvar la vida a un ciutadà.

Abans de finalitzar l’any, podrem realitzar un altre gran projecte de millora d’infraestructures esportives, principalment a la piscina coberta, amb els 120.000 € que l’Ajuntament ha aconseguit de la Diputació. Vam traslladar la necessitat en diverses ocasions a la institució provincial i signarem un conveni per poder executar-ho. Així mateix, en la seua última visita a l’Alcora, el conseller d’Educació i Cultura va anunciar ajudes per valor de 160.000 € per al projecte de rehabilitació i posada en valor de la Reial Fàbrica i també per al castell de l’Alcalatén. Una vegada més, després de presentar el projecte a Conselleria, se’ns va donar una resposta positiva.

Subvencions que abans no s’havien concedit --algunes perquè ni tan sols se sol·licitaven-- ara les estem aconseguint. Seguirem sumant per l’Alcora.

*Alcalde de l’Alcora