Aquesta és se

La moció de censura que va presentar Vox dijous passat en el Congrés va ser la pèrdua d’un temps molt valuós per a qui ens dediquem a fer política en majúscula, eixa política que està al servici de la ciutadania. No tant per a aquells que, l’únic que els importa és crispar i embrutar la gestió de les institucions, sols perquè no són del seu color.

La moció de Vox va ser com llaurar en arena. Presentada en el pitjor dels moments, quan el país necessita unitat i coordinació per a acabar amb la segona ona de la pandèmia, i altura de mires per a reconstruir i modernitzar Espanya després de la crisi econòmica i social que ens deixa la gravíssima crisi sanitària.

Res esperàvem i res va haver-hi. Sols crits, insults, mentides i cap projecte que atenga al que importa en aquests moments d’incertesa. Perquè el projecte de Vox és el projecte de l’odi. I això, és el que ens diferencia uns partits d’altres.

El Partit Socialista és un partit de fites. De grans conquestes en drets i justícia social. De treballar per les persones. De responsabilitat. De concòrdia. De fets. Sí, som el partit que passa de les paraules als fets. I els fets són que hem aprovat una llei per a garantir la igualtat entre homes i dones en el treball; hem apujat el salari mínim interprofessional a 950 euros; i hem recuperat la sanitat universal —aquella que van eliminar els governs de la dreta—.

I el Partit Socialista és el partit que ha iniciat el camí cap a la reparació, la justícia i la memòria de les víctimes del franquisme amb l’exhumació del dictador.

Açò és part del nostre programa i accions i un xicotet exemple de què estem a l'altura de la magnitud del gran repte actual. La realitat és que el PSOE és l'únic full de ruta per la ciutadania.

I seguirem ocupant-mos d'allò que veritat importa. Seguirem ocupant-mos de tu. H

*Secretària d’Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d’Almenara