Sembla que l’alcalde, José Benlloch ha decidit començar les festes abans d’hora. El que vam viure al ple del passat dilluns és simplement «de traca», pels fons i també per les formes. Primer vam escoltar a l’alcalde anunciar públicament que renuncia a exigir els prop de 10 milions d’euros que l’Ajuntament tenia previst demanar a la Generalitat per invertir en col·lectors d’aigües pluvials per evitar inundacions. Camí de set anys a l’ajuntament, PSOE i Compromís, no han invertit ni un euro per donar solució a este problema. Sempre han tirat balons fora dient que estes inversions les demanarien a la Generalitat. Ara ja ni això. Tindrem que conformar-nos en els titulars de tots els anys quant plou on ens anuncien un pla per a fer un pla. Recordeu açò.

Desprès vam escoltar a l’alcalde dient-nos a oposició i veïns que no ens donarà la informació de l’Estació Intermodal perquè no li dona la gana. No pensa ensenyar-nos aquells documents i informes que va dir havien realitzat per defendre davant la Generalitat valenciana la ubicació de la Intermodal a Vila-real. Tot fa pensar que Benlloch no vol donar-nos esta documentació perquè no existís. Perquè no ha defès Vila-real sinó que ha prioritzat al seu partit i s’ha limitat a participar en una farsa en la què ens feien creure que teniem opcions quant Puig i Oltra ja havien decidit descartar-nos.

I clar en esta «traca» el «boletó» no podia ser menys i ha vingut en forma de «crisi de govern». És la tercera vegada en esta legislatura que Benlloch es veu obligat a modificar les responsabilitats dels seus regidors. Que l’Ajuntament de PSOE i Compromís no funciona és ja una evidència. L’alcalde segueix canviant de posició als seus «jugadors» però el joc de l’equip és lamentable i el poble comença a mirar a la banqueta on se senta Benlloch.

*Portaveu del PP en Vila-real